A- A A+

Centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju

Posjetite nas i učinite korisnu stvar za Vaše tjelesno i duševno zdravlje. 

TMP je pokrenuo Centar za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju još 2012. godine i već godinama slovi za jedan od najboljih Centara za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju u Bosni i Hercegovini sa najkvalitetnijim kadrovima i najmodernijom opremom.

Centar je u potpunosti adaptiran i prilagođen tako da korisnici usluga imaju potpuno zadovoljstvo, a sasvim je pristupačan i za ljude u kolicima.

Fizioterapeuti zaposleni u Centru svoje stručno obrazovanje su stekli u redovnom školskom sistemu, a praktična znanja, vjestine i radno iskustvo uz polaganje državnog stručnog ispita u javnim zdrastvenim ustanovama Kantona Sarajevo. Svi imaju licence za samostalan rad.

U našem Centru možete dobiti: manuelnu masažu, termo i krio terapiju, parafango terapiju, anticelulitni tretman, kineziterapiju, elektroterapiju svim vrstama struja i ultrazvukom, magnetoterapiju, terapiju udarnim valom(shockwave), laseroterapiju, hidroterapiju, tretman bioptron lampom i IC Solux lampom kao i mišljenja i savjete doktora fizijatra.  Studenti Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu je prepoznao našu stručnost i kvalitet zbog čega praktičnu nastavu svojih studenata obavlja kod nas.

Novo u našem Centru je što smo ojačali segment dijagnostike fizikalnih oboljenja kupovinom ultrazvuka za dijagnostiku oboljenja mekih tkiva uz angažman doktora radiologa naša usluga čime je naša usluga upotpunjena. Odnedavno smo partner sa ASA Osiguranjem u pogledu pružanja fizikalnih procedura u okviru njihovih polisa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja. 

Posle završetka tretmana ili vježbanja na raspolaganju Vam stoji i naš prijatni klub restoran sa ljetnjom-zimskom terasom. U nasem krugu uvijek ima mjesto za bezbjedno parkiranje Vašeg automobila. Stručno znanje, vještine i moć u rukama fizioterapeuta uz povoljne cijene su razlog više da koristite naše usluge.

 

CJENOVNIK USLUGA

Medij

No video? Get the DivX browser plug-in for Windows or Mac