A- A A+

Klub restoran sa terasom

U mirnom i bezbjednom dijelu Nedžarića uz ulice Ramiza Salčina i Aleja Bosne Srebrene u našem poslovnom kompleksu nalazi se klub restoran sa zatvorenom, a ljeti otvorenom terasom koji su zbog svoje veličine, komfornosti, ugodnog i intimnog ozračja podesni za organiziranje ručaka, večera, zakuski sa poslovnim partnerima i prijateljima, kao i za organiziranje raznih vrsta svečanosti. 

Enterijer restorana je pažljivo dizajniran  kao i okruženje same ljetne terase  što teško da može ikoga ostaviti ravnodušnim.

Raspolažemo sa kapacitetom od 70 mjesta u restoranu i 50 mjesta na terasi. Kvalitetom svojih usluga  i raznovrsnošću ponude kako jela tako i pića, ovaj restoran može udovoljiti i najizbirljivijim ukusima i željama cijenjenih gostiju, a naše ljubazno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu i topao  prijem. TMP posluje u skladu sa HACCAP standardom sistememom upravljanja zdravstvenom sigurnošću zasnovanom na principima HACCP-a, čime smo osigurali zdravstvenu sigurnost svojih proizvoda. 


Specijalne pogodnosti:

• Mogućnost organizovanja grupnih ručaka sa izborom Menua
• Osiguran i ograđen parking i što je naročito važno apsolutna bezbjednost.


OTKRIJTE SVOJ KUTAK U SARAJEVU GDJE ĆETE SE UVIJEK HTJETI VRAĆATI, A MI ĆEMO UČINITI SVE DA UŽIVATE I UGODNO  I BEZBJEDNO SE OSJEĆAJTE DOK BORAVITE U NAŠEM „TMP“ KLUB-RESTORANU i TERASI!!!