A- A A+

Veleprodaja i maloprodaja

Djelatnost prodavnice mješovite robe je započela davne 2004. Godine otvaranjem maloprodajnog objekta na ulazu u TMP. Neposredno uz ulicu Ramiza Salčina nalazi se čvrsto građeni objekat u potpunosti funkcionalan za prodavnicu mješovite robe.

U njemu možete pronaći široki asortiman roba po prihvatljivim cijenama. Prodavnica Vam nudi preko 2000 različitih artikala od prehrambenih proizvoda, duhanskih prerađevina pa preko artikala za higijenu i štampe. 

Kupovina cigareta, kartica  i elektronske dopune za mobilnu telefoniju su dostupni svih 24 sata. U vremenu kad je prodavnica zatvorena dostupni kupovina je omogućena na prijavnici.

U okviru prodavnice kao isturena jedinica na samom ulazu u ulicu Ramiza Salčina iz ulice Aleja Bosne Srebrene nalazi se prodavnica kancelarijskog i štampanog materijala, knjižara u okviru možete pronaći sve što Vam je potrebno za školu, kancelarijski materijal, štamparske proizvode i slično. U knjižari se može kao i mailom tako i telefonom iskazati potreba za kupovinom roba na veliko.

Specijalna pogodnost u okviru naše djelatnosti prodaje je veleprodaja kancelarijskog materijala gdje možemo ponuditi najbolje cijene za visokokvalitne proizvode. Sve za vaše urede od papira, olovaka, tonera(originalnih i ekvivalentnih), registratora i slično možete kupiti od nas.

Katalog naših proizvoda možete otvoriti u nastavku.